GROHE Rapid SLX

Klar til i morgen, i dag

Du behøver ikke at være skarp på det installationstekniske for at kunne forstå, at installationssystemet GROHE Rapid SLX vil passe perfekt til dit hjem. Systemet er designet til at gøre livet lettere og smartere ved at tilbyde den højeste fleksibilitet på badeværelset - for både installatører og slutforbrugere - og for at sikre, at en badeværelsesdrøm ikke holdes tilbage af teknologien.

Takket være GROHEs nemme installationsfunktioner og den smarte ergonomiske adgang til skyllesystemet, kan vandstrømmen til enhver tid justeres, og der er let adgang til alle forbindelser. Andre særlige træk ved Rapid SLX er den integrerede flowmanager og den nemme konvertering fra et standardtoilet til et showertoilet. Fremtidens toilet er showertoiletter - vær bedre forberedt i dag!

Den integrerede flowmanager er en særlig nyttig funktion, der gør det let at regulere intensiteten af skylningen. Selv efter at installationsarbejdet er afsluttet, og badeværelset er afsluttet, kan skyllestyrken justeres inden for få sekunder uden at fjerne afløbsventilen. Resultatet: Den nye ramme tillader en perfekt interaktion mellem skylning og et kantløst toilet uden at forårsage uønsket sprøjt og overfyldning under skylleprocessen.

GROHE Rapid SLX installationssystemet giver fleksibilitet langt ud over den oprindelige installation: Ved siden af flowmanageren har den nye ramme tomme rør til vand og elektriske ledninger, hvilket gør det muligt at installere et showertoilet på et senere tidspunkt. Den universelle vandtilslutning og den allerede integrerede stikkontakt kan tilgås via en åbning bag keramikken, hvilket gør omfattende indgreb unødvendige.

Rapid SL Slim, Uniset Slim og Cistern Slim Solo - Smarte egenskaber møder passion

SL-rammesystemet er tilpasset både bylivets virkelighed - mindre boligarealer - og til elegante moderne badeværelsesdesign. Et vægmonteret toilet får selv det mindste badeværelse til at se større ud, fordi gulvarealet bliver ryddet.

Det alsidige rammesystem tilbyder en bred vifte af layout- og designvalg på grund af den skjulte toiletcisterne, som er ideel til installation med en ryg-til-væg toiletskål. Et væghængt toilet er let at rengøre og på grund af den skjulte cisterne vil det være utroligt lydsvagt. Derudover sikrer det stadigt stigende udvalg af GROHE betjeningsplader æstetisk perfektion i alle detaljer. Uniset Slim-elementet og skyllecisternen Slim Solo er designet til at blive udstyret med små eller almindelige betjeningsplader, der til enhver tid kan kontrollere vandstrømmen perfekt.

Så vær klar til i morgen, i dag!

Interesseret i mere?