Databeskyttelse og privatliv

Vi som GROHE sætter pris på din interesse i vores virksomhed, vores produkter og vores tjenester. Vi tager beskyttelsen af dit privatliv meget alvorligt, når du bruger vores GROHE-X-platform. Nedenfor informerer vi dig om indsamling af personoplysninger.

 

A. Ansvarlig for databehandlingen

Den person, der er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger i forbindelse med dette websted i overensstemmelse med reglerne i den europæiske generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er:

Grohe AG,
Postkasse 1361,
58653 Hemer
Germany.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesofficer på DataProtection (a) Grohe.com.

Med denne fortrolighedserklæring informerer vi dig om omfanget af behandlingen af dine personlige data (omtales følgende kun som "data").

 

B. Databehandling ved brug af GROHE X-platformen

Som en del af driften af GROHE X-platformen (https://www.grohe-x.com) behandler vi data. Behandlingen af data inkluderer også videregivelse ved transmission.

Data, behandlingsformål, retsgrundlag, modtagere og overførsler til  berørte lande uden for EØS er anført på følgende liste:

 

a) Brug af cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside mere attraktivt og muliggøre brugen af visse funktioner, bruger vi såkaldte cookies. Dette er små tekstfiler, der er gemt på din terminalenhed.

Cookies kan overføres til en side, når den kaldes op og dermed gøre det muligt at identificere brugeren. Cookies hjælper med at forenkle brugen af internetsider for brugerne. Cookies fra tredjepartsudbydere bruges også på vores platform (f.eks. Til at understøtte vores reklame- og marketingforanstaltninger). Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at du lukker din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din terminalenhed og giver os mulighed for at genkende din browser næste gang du besøger os (såkaldte vedvarende cookies).

Du kan indstille din browser, så du udelukker accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Du kan slette cookies, der allerede er indstillet. Hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten på vores websted være begrænset.

For detaljer om de cookies vi bruger, henvises der til nedenstående information i "Cookielisten".

 

b) Log fil

Vi logger dit besøg på vores websted. Følgende data behandles: Navn på den hentede webside, dato og klokkeslæt for hentning, tidsforskel til Greenwich Mean Time, adgangsstatus, mængde overført data, browsertype og version, det operativsystem du bruger, henvisnings-URL ( tidligere besøgte websted), din IP-adresse og den anmodende udbyder. Dette er nødvendigt for at sikre hjemmesides sikkerhed.

Vi behandler dataene på baggrund af vores legitime interesser i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 f) GDPR. Logfilen slettes efter syv dage, medmindre det er nødvendigt at afklare eller bevise konkrete overtrædelser, der er blevet kendt inden for opbevaringsperioden.

 

c) Registrering på hjemmesiden

På hjemmesiden har du mulighed for at deltage i digitale begivenheder såvel som at bruge det indhold, der er angivet der. For at kunne bruge alle funktioner og tjenester på webstedet er det nødvendigt, at du registrerer og opretter din egen brugerkonto.

Når du opretter en brugerkonto, behandler vi de data, der kræves for registrering og login til webstedet. Dette inkluderer dit navn, e-mail-adresse, firmanavn, land, akademiske titel og erhverv, hvis relevant, samt dine adgangsdata (brugernavn, adgangskode).

Vi behandler personoplysningerne på grundlag af artikel 6, stk. 1 b) DSGVO. Formålet med databehandlingen er indgåelse og gennemførelse af kontrakten om brugen af hjemmesiden (brugsvilkår) og i forbindelse med dette levering af de funktioner og tjenester, der er tilgængelige på hjemmesiden.

 

d) Brug af webstedet som en digital indholds- og begivenhedsplatform

Vi stiller forskellige funktioner og tjenester til rådighed for dig på hjemmesiden. Dette inkluderer især tilrettelæggelse af digitale begivenheder samt levering af digitalt indhold (f.eks. artikler om produktinspirationer, designhistorier, projekteksempler, trænings- eller installationsvideoer, præsentationer). Vi gemmer din personlige interaktion med hjemmesiden, eksempelvis hvis du tilmelder dig en begivenhed eller tilføjer bestemt indhold til dine personlige favoritter. Du kan se de begivenheder, du har booket, samt dine personlige favoritter i dit personlige kontoområde ("Mit Grohe X").

Hvis du tilmelder dig en begivenhed på webstedet, der er organiseret af en regional enhed fra GROHE, deler vi dine data med den respektive regionale enhed i det omfang, det er nødvendigt med henblik på at organisere og gennemføre begivenheden.

Vi behandler personoplysningerne på grundlag af art. 6, stk. 1 b) GDPR. Formålet med databehandlingen er indgåelse og gennemførelse af kontrakten om brug af webstedet (brugsvilkår) og i forbindelse med dette levering af de funktioner og tjenester, der er tilgængelige på hjemmesiden.

 

e) Meddelelser om nyt indhold på webstedet (Grohe X Notifier).

Vi stræber konstant efter at tilpasse og udvide indholdet på webstedet. Hvis du opretter en brugerkonto, underretter vi dig regelmæssigt om nyt indhold på webstedet via den e-mail-adresse, du har angivet under registreringen (såkaldt Grohe X Notifier). Dette inkluderer for eksempel information om kommende online begivenheder og andet nyt indhold (f.eks. artikler om produktinspirationer, designhistorier, projekteksempler, undervisnings- eller installationsvideoer, præsentationer) samt nyheder om nye funktioner og tjenester på hjemmesiden. Afsendelsen af disse oplysninger er baseret på din personlige målgruppe i henhold til dine interesser.

Vi behandler personoplysningerne på grundlag af artikel 6, stk. f) DSGVO. Formålet med databehandlingen og vores legitime interesse er til enhver tid at informere dig om indhold på hjemmesiden. Du kan til enhver tid gratis modsætte dig, at sådanne meddelelser sendes via e-mail ved at klikke på afmeldingsknappen som indeholder sig i de respektive meddelelser uden at pådrage andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til de primære takster.

 

f) Hosting og teknisk drift af hjemmesiden

Inden for hostingområdet lagres alle data, der skal behandles i forbindelse med driften af dette websted. Dette er nødvendigt for at muliggøre driften af hjemmesiden. Vi behandler dataene for at implementere den kontrakt, der ligger til grund for brugen af webstedet i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 b) GDPR. For at levere vores online tilstedeværelse bruger vi tjenesterne fra tekniske it-tjenesteudbydere, der lagrer de ovennævnte data. I nogle tilfælde er disse it-tjenesteudbydere baseret uden for EØS, specifikt i Indien.

 

g) Kontakt os og udveksling af oplysninger

Vi tilbyder dig muligheden på hjemmesiden til at kontakte os via de funktioner og formularer der er angivet der og til at anmode om information fra os. Information kan tilbydes i digital form, i skriftlig form eller også i forbindelse med aftaler. Du kan vælge mellem de tilgængelige oplysninger.

Vi behandler dine data med henblik på behandling af din anmodning samt giver dig de ønskede oplysninger, kontakter dig for yderligere hjælp og beder dig om feedback på vores tjenester og begivenheder. Vi bruger også dine data til statistiske formål til at måle succes og forbedre vores tjenester yderligere. Vi overfører kun relevante data til kontrakterede virksomheder i forbindelse med hosting- og logistiktjenester. I tilfælde af en personlig aftale videregiver vi relevante data til GROHE-filialen eller den regionale GROHE-enhed, der er ansvarlig for dig. Du kan finde en oversigt over den enkelte GROHE regionale enhed [her]. Dine data videregives ikke til andre tredjeparter.

Hvis du bestiller informationsmateriale fra vores medarbejdere, sender vi dine adressedata til det firma, der er bestilt med leveringen. Hvis det er nødvendigt for behandling for eksempel på grund af en høj ordrevolumen, sender vi yderligere kontaktoplysninger (for eksempel din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) til det firma, der er ansvarligt for levering for at koordinere en leveringsdato (anmeldelse) .

Disse data behandles af os på grundlag af art. 6 stk. 1 b) DSGVO eller art. 6 stk. 1 f) DSGVO til at behandle din anmodning.

 

h) Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig GROHE-nyhedsbrevet på webstedet for regelmæssigt at modtage tilpasset information om tilbud, produkter og tjenester fra GROHE og de regionale enheder fra GROHE. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, behandler vi de data, du indtaster (navn, e-mail-adresse, din virksomhedskategori og interesser) og videregiver dem til den regionale GROHE-enhed, der er ansvarlig for dig. Du kan finde en oversigt over de enkelte GROHE regionale enheder [her].

Vi opnår følgende samtykke, når du tilmelder dig nyhedsbrevet:
"Jeg giver hermed samtykke til at modtage information om nye tilbud, produkter og tjenester fra Grohe AG og Grohe regionale enheder via e-mail baseret på mine individuelle interesser. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. For mere information om levering af nyhedsbreve og Grohe regionale enheder, se venligst vores databeskyttelsespolitik."

Overførslen af nyhedsbrevet ved hjælp af registrering sker på baggrund af dit samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 a) GDPR. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke via afmeldingslinket, der er inkluderet i den specifikke e-mail.

Registreringen til nyhedsbrevet finder sted i den såkaldte dobbelt opt-in procedure. For at forhindre misbrug sender vi dig en e-mail efter din registrering og beder dig om at bekræfte din registrering. For at bevise registreringsprocessen i henhold til de lovmæssige krav logges din ansøgning. Berørt er opbevaring af registreringen og bekræftelsestidspunktet og din IP-adresse. For at sende nyhedsbrevet bruger vi tjenesteudbydere, som vi leverer ovenstående data til.

For at modtage oplysninger om det specifikke nyhedsbrev såsom indhold eller hyppighed henvises til den respektive registreringsside.

 

i) Webstedsanalyse

Vi bruger følgende tredjepartsanalyseværktøjer til vores websted for bedre at forstå og evaluere vores brugeres adfærd. Vi bruger kun disse analyseværktøjer, hvis du har givet os dit forudgående samtykke til det. Det juridiske grundlag for behandling af personoplysninger er derfor art. 6 stk. 1 a) GDPR. (samtykke).

Google Analytics
Vi bruger Google Analytics, en tjeneste fra Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA. Google bruger visse cookies. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted (inklusive din IP-adresse), overføres til og lagres af Google på servere i USA. Vi bruger de gemte oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet til webstedsoperatører og til at levere andre webstedsrelaterede tjenester.

Bemærk, at dette websted bruger Google Analytics med udvidelsen "anonymizeIp ()". Dette forkorter IP-adresser, før de sendes til en server i USA. En direkte personlig henvisning i forbindelse med de lagrede data er således normalt udelukket. Kun i undtagelsestilfælde sendes den fulde IP-adresse til en server i USA og forkortes der.

Du kan til enhver tid fravælge indsamlingen af data ved at vælge Google Analytics Disable Add-on når som helst

tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Yderligere information om databeskyttelse kan findes på:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en
http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/
https://www.google.com/policies/privacy/ads/ 

 

j) Online marketing

Vi bruger forskellige tredjeparts tjenester på vores websted til konverteringssporing og remarketing. Disse tjenester gør det muligt for os statistisk at registrere og forbedre effektiviteten af vores reklamer.

Til dette formål indsamler vi forskellige oplysninger samt brugerinteraktioner i forbindelse med brugen af de tilbud og funktioner, der leveres på vores websted, og interaktionen med de annoncer, som vi placerer på andre hjemmesider (f.eks. Om en bruger klikker på en annonce og efterfølgende registrerer på vores platform).

De indsamlede oplysninger inkluderer IP-adressen og andre data om den anvendte enhed (f.eks. enheds-id, operativsystem), indholdet af den respektive annonce samt brugerens reaktion på den respektive annonce (f.eks. registrering, abonnement på nyhedsbrev). Indsamlingen af de respektive oplysninger og interaktioner finder normalt sted af de respektive tredjepartsudbydere, der gemmer cookies på slutanordningen for brugerne og evaluerer tags indlejret på vores websted.

Baseret på de indsamlede oplysninger og interaktioner kan vi forbedre målretningen af vores annoncer og optimere de tilbud og funktioner, der leveres på vores websted. Det er også muligt for os at henlede brugernes opmærksomhed på vores tilbud og produkter igen, f.eks. ved at placere individuelle reklamer baseret på de respektive brugeres interesser på andre hjemmesider for de respektive tredjepartsudbydere og de reklamenetværk, der drives af dem.

Specifikt bruger vi følgende tjenester:

  • DoubleClick af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA og Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street 4, Dublin, Irland ("Google").
  • Facebook Pixel af Facebook Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA og Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").

Det juridiske grundlag for behandling af personoplysninger er dit samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 a) GDPR.

Du kan også finde flere oplysninger om de cookies, vi bruger i online markedsføring i nedenstående cookieliste og i cookieindstillingerne (i afsnittet "Målretning af cookies").

 

k) Google Tag Manager

Vi bruger Google Tag Manager fra Google på GROHE-X-platformen. Google Tag Manager understøtter os i administrationen og styringen af brugen af vores tjenester ved at implementere såkaldte websitetags.

Websitetags er små stykker kode, der indsættes på en webside. Ved hjælp af disse websitetags er det muligt at spore brugernes handlinger, som de udfører på webstedet som en del af behandlingen til webanalyse og online markedsføring beskrevet ovenfor.

Selve Google Tag Manager er et domæne uden cookie. Her bruges ingen cookies, og der indsamles ingen personlige data. Google Tool Manager udløser blot andre tags, som igen kan indsamle data. Google Tag Manager har dog ikke adgang til disse data.

 

C. Databehandling inden for messer, udstillinger, begivenheder, kurser og også seminarer 

Hvis og i det omfang vi behandler data, vi modtager i forbindelse med branchemesser, udstillinger eller begivenheder (uden for hjemmesiden) samt den tilknyttede registrering på vores online registreringsportal, hvis relevant, finder du yderligere oplysninger om omfanget af denne databehandling nedenfor:

 

a) Tilmelding til specifikke begivenheder

For at deltage i vores arrangementer er det nødvendigt at tilmelde sig som deltager. 

Det er nødvendigt, at du giver os de personoplysninger, der kræves for en bestemt registrering. Nødvendige oplysninger er markeret, uden kan registrering ikke finde sted.

En automatiseret beslutningsproces udføres ikke.

Med din registrering til en bestemt begivenhed opnår vi følgende samtykke:
"Jeg vil gerne tilmelde mig en bestemt GROHE-begivenhed. Jeg er enig i, at GROHE såvel som den regionale GROHE-enhed, der er ansvarlig for mig, kan bruge mine data til dette formål såvel som til formål med planlægning, afstemning og kommunikation, ledelse og opfølgning af denne begivenhed med undersøgelser og til statistiske formål. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til "Gdpr-hospitality (a) grohe.com" med virkning for fremtiden".

Hvis du indtaster data på vegne af individuelle deltagere og kun tilmelder dig en bestemt begivenhed på vegne af andre, skal du sikre dig, at du har modtaget det samme samtykke fra den respektive deltager, og at du har informeret deltageren om hans eller hendes ret til at trække sig tilbage .

I tilfælde af tilbagekaldelse kan det tage op til 96 timer for os at behandle din anmodning.

Dine data behandles på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 a) GDPR.

 

b) Samtykke ved at aflevere et visitkort inden for rammerne af en begivenhed

Som det er almindeligt i branchen betyder udveksling af visitkort, at du ønsker at blive kontaktet af os til et specifikt formål, såsom yderligere personlig konsultation.

Med hensyn til databeskyttelseslovgivningen har aflevering af et visitkort imidlertidigt ikke denne effekt.

For at støtte dig under et besøg på vores messestand eller en af vores begivenheder tilbyder vi dig muligheden for at give os dit samtykke til at gemme dataene på dit visitkort til dig og derefter kontakte dig for at blive enige om en specifikt supportkrav. Vores personale vil med glæde støtte dig i denne proces.

Hvis du kun tilmelder dig en begivenhed og giver GROHE dit visitkort til at udfylde dine data, men uden at foretage et yderligere udvalg af specifikke rådgivnings- eller informationstilbud, får vi følgende tilladelse, når du tilmelder dig:
"Jeg vil gerne blive kontaktet af GROHE AG og den regionale GROHE-enhed, der er ansvarlig for mig for at arrangere en aftale og for at koordinere yderligere aktiviteter. Jeg er enig i, at GROHE kan behandle de data, der leveres af mit visitkort til dette formål, samt til at gennemføre undersøgelser og til statistiske formål og kan overføre mine data inden for GROHE-koncernen til den regionale GROHE-enhed, der er ansvarlig for mig for yderligere support. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til "Gdpr-hospitality (a) grohe.com "med virkning for fremtiden".

I tilfælde af tilbagekaldelse kan det tage op til 96 timer for os at behandle din anmodning.

Dine data behandles på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 a) GDPR.

 

c) Foto- og videooptagelser

I forbindelse med messer, udstillinger og begivenheder kan vi tage fotografier og / eller videooptagelser ("medier") uden dit forudgående skriftlige samtykke.

I stedet for skriftligt samtykke informerer vi dig så tidligt som muligt om en optagelsesaktivitet. Ved at deltage i vores arrangement, for eksempel ved at gå ind i vores stand, giver du dit underforståede samtykke ved en endelig handling.

Vores optagelsesaktiviteter vil være åbne og synlige, og i tilfælde af individuelle optagelser vil vi spørge dig mundtligt eller ved gestus, om du er tilgængelig til optagelse, alene eller i en gruppe af personer. Du har altid mulighed for at gøre indsigelse mod et enkelt skud med det respektive filmteam.

Overordnede optagelser, hvor fokus er på præsentationen af begivenheden og ikke på præsentationen af en enkelt person / gruppe af personer (portrætbillede) er udelukket fra dette. Videooptagelser repræsenterer altid en samlet optagelse. Hvis der foretages en samlet optagelse, hvor personer blot er "tilbehør" til en scene i lovens forstand, foretages denne optagelse på baggrund af vores legitime interesser i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 f) GDPR.

Vi bruger medier i form af komplette eller portrætfotografier, også i dele, til publikationer inden for vores forretningsaktiviteter og til præsentation af virksomheden på intranet og internetsider, sociale medier, trykte brochurer, kataloger eller via andre former for offentliggørelse såsom kundehændelser og messer i digital og / eller analog form over hele verden.

Ved at gå ind i vores stand giver du følgende samtykke:
"Jeg accepterer, at GROHE AG kan producere medier fra mig, og at jeg kan overføre mine rettigheder til disse medier royaltyfrit, uden at jeg beholder mine egne rettigheder, til GROHE AG og dets nationale datterselskaber til brug inden for rammerne af de angivne formål.
Jeg kan udøve min fortrydelsesret direkte over for filmteamet enten ved underforstået adfærd eller mundtlig kommunikation. Jeg forstår, at for at udøve min fortrydelsesret kan jeg altid signalere til filmteamet, at jeg ikke ønsker at få et portrætbillede af mig selv og derfor kan tilbagekalde mit samtykke til filmteamet i den respektive sag. I hvert enkelt tilfælde har min tilbagekaldelse den konsekvens, at der ikke tages et billede, eller hvis billedet allerede er taget, kan jeg få det slettet af filmteamet umiddelbart efter at have taget det. ”

Vi behandler dataene i overensstemmelse på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 a) GDPR.

 

D. Varighed af datalagring

Vi gemmer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, hvortil de behandles, eller hvis dit samtykke er tilbagekaldt. For så vidt angår lovpligtige lagringskrav, kan lagringsperioden for visse data være op til 10 år, uanset behandlingsformål.

 

E. Dataoverførsel til tredjelande

Vi overfører personoplysninger til tjenesteudbydere og modtagere i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), hvor sådan overførsel er nødvendig til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Sådan overførsel finder sted i følgende tilfælde:

  • Behandling af personlige data af udbydere af sporings- og webanalyseværktøjer samt marketingværktøjer (se afsnit B.i, B.j.).
  • Behandling af personlige data af it-tjenesteudbydere, der handler på vores vegne, herunder hosting, sikkerhedskontrol, algoritmetest, kontoadministration, webanalyse (se afsnit B.f).
  • GROHE-regionale enheders behandling af personoplysninger, for så vidt de er placeret i et tredjeland (se afsnit B.g., B.h., C.a., C.b.)

En overførsel til et tredjeland finder kun sted i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesbestemmelser, især garantien for et passende niveau af databeskyttelse. Dette betyder, at dine data kun overføres, i det omfang at der er en beslutning truffet af EU-Kommissionen om et passende niveau af databeskyttelse for det respektive tredjeland (jf. Art. 45 GDPR), der gives passende garantier til beskyttelse af dine personoplysninger (jf. Art. 46 GDPR) eller en lovlig norm findes (jf. Art. 49 GDPR). Passende beskyttelsesforanstaltninger i henhold til art. 46 GDPR inkluderer de standardklausuler om databeskyttelse, der er offentliggjort af EU-Kommissionen, og som vi har indgået med tjenesteudbydere og modtagere. For mere information om dette eller en kopi af de ovennævnte standardkontraktbestemmelser, kan du kontakte os på kontaktoplysningerne i afsnit A.

 

F. Dataemners rettigheder
a) Oplysninger

Efter anmodning, modtager du til enhver tid gratis oplysninger om alle personlige data, som vi har gemt om dig.

For din egen beskyttelse forbeholder vi os ret til at få yderligere oplysninger efter anmodning for at bekræfte din identitet for at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til personlige data, som vi forpligter os til at beskytte. Hvis identifikation ikke er mulig, forbeholder vi os retten til at nægte at behandle anmodningen.

 

b) Rettelse, annullering, begrænsning af behandling (blokering), indsigelse

Hvis du ikke længere giver dit samtykke til lagring af dine personlige data, eller hvis disse er blevet ukorrekte, vil vi efter passende instruktioner sørge for sletning eller blokering af dine data eller foretage de nødvendige rettelser (i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov). Det samme gælder, hvis vi kun skal behandle data i fremtiden på en restriktiv måde.

 

c) Dataportabilitet

Efter anmodning, vil vi give dig dine data i et standard, struktureret og maskinlæsbart format, så du, hvis du ønsker det, kan sende dataene til en anden ansvarlig person.

 

d) Ret til indsigelse

I henhold til artikel 21 i databeskyttelsesforordningen har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig, der udføres på grundlag af art. 6, stk. 1 f) GDPR (databehandling på grundlag af en legitim interesse) dette gælder også for enhver profilering baseret på denne bestemmelse i henhold til art. 4 stk. 4) GDPR.

Hvis du gør indsigelse, behandler vi ikke længere dine personlige data, medmindre vi kan demonstrere tvingende legitime grunde til behandlingen, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Indsigelsen kan gøres formfri og bør helst rettes til det kontor, der er nævnt i databeskyttelseserklæringen under afsnit D-h.

 

e) Ret til at klage

Der er klageadgang til den kompetente tilsynsmyndighed:

www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

(I Danmark: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du)

 

f) Ret til tilbagekaldelse i tilfælde af samtykke med virkning for fremtiden

Ethvert givet samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden. Din tilbagekaldelse påvirker ikke lovligheden af behandlingen før tidspunktet for tilbagekaldelsen.

 

g) Begrænsning

Data, hvor vi ikke er i stand til at identificere den registrerede, for eksempel hvis de er anonymiseret til analyseformål, er ikke omfattet af ovenstående rettigheder. Oplysninger, sletning, blokering, korrektion eller overførsel til et andet firma kan være muligt med hensyn til sådanne oplysninger, hvis du giver os yderligere oplysninger, der giver os mulighed for at identificere dem.

 

h) Udøvelse af dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende behandling af dine personoplysninger, information, korrektion, blokering, modstand eller sletning af data eller ønsket om at overføre data til en anden virksomhed, bedes du kontakte „central (a) grohe-x.com“.

 

G. Datasikkerhed

For at sikre sikkerheden af de data, der overføres til os, bruger vi TLS-kryptering med 128 bit. Du genkender sådanne krypterede forbindelser med præfikset "https: //" i sidelinket i din browsers adresselinje. Ukrypterede sider identificeres med "http: //".

Alle data, du sender til vores websted - såsom forespørgsler eller logins - kan ikke læses af tredjeparter takket være SSL-kryptering.

 

H. Ændring af fortrolighedspolitikken

For at sikre, at vores retningslinjer for databeskyttelse altid overholder de nuværende lovkrav, forbeholder vi os retten til at foretage ændringer til enhver tid. Dette gælder også i tilfælde af, at databeskyttelsesoplysningerne skal justeres på grund af nye eller reviderede tilbud eller tjenester.

 

STATUS: 06.2021