Loading watson media player

Centrum Szkoleń Branżowych ZDZ i Olsztyn

Centrum Szkoleń Branżowych ZDZ i Olsztyn er den yngste og mest moderne erhvervsuddannelsesinstitution etableret af Warmia og Mazury ZDZ i 2015. Samtidig er det den ældste institution, fordi de første planer om at oprette den fandt sted, da WM ZDZ blev etableret i 1992.

Den største i regionen og en af de få i Polen centre for praktisk uddannelse af bygningsarbejdere har åbnet sine døre.

Centrum Szkoleń Branżowych ZDZ er også et sted, der deler samme motto som GROHE: "Vi uddanner mennesker med passion!" Sammen kan vi give en bedre fremtid for unge installatører.

Loading watson media player

Centrum Kształcenia Zawodowego i Warszawa

Centrum Kształcenia Zawodowego i Warszawa har eksisteret i 20 år. Det blev etableret på basis af værksteder i Mekanisk Skolekompleks nr. 1, som blev bygget i 1920. I mellemkrigstiden og under besættelsen fik eleverne praksis på arbejdspladser, og i denne periode dimitterede skolen 1040 personer, og under besættelsen 468 mennesker. I 1954 fik skolen tilladelse til at flytte til en nyopført bygning på 1/5 Mińska gaden. Lærere, elever og skoleansatte flyttede af egen kraft uden hjælp fra kraner og transportmidler uddannelsesafdelingernes udstyr til de nye lokaler. Denne ambition, engagement og vilje til at sprede viden er essensen af denne institution. GROHE ønsker at være en del af dette fantastiske initiativ.

Nu er CKZ et eksamenscenter, der samarbejder med distriktets eksamenskommission og den centrale eksamenskommission. År til år er der over 100 elever fra installations- og byggeprofilklasser.