GROHE Eurosmart

Udviklingen af ​​alletiders favorit

Selvom nutidens verden er i hurtig og konstant forandring, så er der ting, man kan stole på. Med GROHE Eurosmart har det globale sanitetsbrand skabt et produkt, der er blevet en klassiker gennem tiderne: Et innovativt produkt, dengang som nu. Badeværelset har altid været et vigtigt rum i vores hjem. så meget desto vigtigere er det, at de installerede produkter også er pålidelige og matcher vores individuelle livsstil. Når vi ser tilbage på 1990’erne, havde GROHE allerede en dyb tradition for at skabe markedsledende produkter. Efterhånden steg forbrugernes efterspørgsel efter tiltalende design, herunder til armaturer på badeværelset, og derfor blev den berømte GROHE Eurosmart designserie skabt.

En designudvikling

I 1999 skabte GROHE det første Eurosmart armatur, hvad der ikke kun dengang, men stadig den dag i dag er en sand klassiker blandt installatører såvel som hos forbrugere: en ægte allrounder og et optimalt produkt. Lige siden har dette produkt repræsenteret den seneste tids ånd. Dette resulterede i en konstant videreudvikling med hensyn til ændrede forbrugerbehov, designkrav og teknologiske innovationer. I 2006 udviklede det originale armatur sig med en designopgradering, og tilførelsen af nye funktioner som EcoJoy og SilkMove samt den nye StarLight-overflade fuldførte Eurosmart som en evig favorit. Siden dette tidspunkt har Eurosmarts videreudvikling centreret sig om kundeorientering, ergonomi og dets design.

Selv efter genlanceringen i 2015 holdes der fast i det genkendelige Eurosmart design. Mens detaljer som størrelse, længde, design og ergonomi har udviklet sig gennem årene, så forbliver Eurosmart sig selv i sit ydre udseende. Fra 2015 blev brugerens maksimale komfort sat endnu mere i fokus: armaturet blev større, og tuden blev højere - en forfining efter de seneste forbrugerbehov. I årenes løb udviklede der sig gradvist en stor produktfamilie omkring det klassiske Eurosmar -armatur: håndvaskarmaturer med høj tud blev  tilføjet til porteføljen i 2015.

 

Et indblik i fremtiden

I 2021 modtager den velkendte Eurosmart-designserie et nyt look, nye funktioner og nye produktvarianter og bliver derved klar til fremtiden. I fjerde generation er designet blevet opdateret og igen tilpasset de seneste forbrugerkrav. Ud over yderligere tekniske innovationer udvides det alsidige produktsortiment endnu mere til at omfatte yderligere medlemmer: Varianter med lange greb og loop greb, det nye hybridarmatur og varianter med udtræk giver mere komfort og alsidig anvendelse til ethvert forbrugerbehov. Mens designet og funktionaliteten af GROHE Eurosmart har udviklet sig gennem de sidste årtier, er en ting den samme: Eurosmart forbliver tilpasset de seneste forbrugerbehov og har derfor altid været en pålidelig løsning til badeværelses- og køkkenarmaturer.   

GROHE Eurosmart

En favorit hos GROHE, hos installatører og hos forbrugere!

Interesseret i mere?